L'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears ofereix una nova línia d'ajuda de 600.000 euros

Focus, equipament de so, tarimes, seients, ordinadors i llicències d'ús de programari són alguns dels elements subvencionables

El BOIB ha publicat aquest dissabte una resolució sobre la convocatòria d'una nova línia d'ajudes de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears (ICIB) per a l'adquisició d'equips i maquinària que suposin la millora i la modernització dels sistemes de gestió i sistemes productius, i la promoció i implantació de la transformació digital en la indústria cultural.

El pressupost d'aquestes ajudes de l'ICIB és de 600.000 euros, 300.000 dels quals seran imputables al pressupost del 2019 i 300.000 al pressupost del 2020.

Es consideren despeses subvencionables l'adquisició i instal·lació de maquinària, d'accessoris, d'instal·lacions tècniques i TIC, com també l'adquisició d'enllumenat d'emergència i generadors o d'equipament tècnic i audiovisual (com ara focus, taules i equipament de so, taules de llums, caixes d'injecció, projectors, càmeres de vídeo, ciclorames i micròfons). Així mateix, es pot justificar amb aquesta subvenció la compra de tarimes i seients, vehicles de transport exterior amb una tara mínima de 1.500 kg i la compra d'elements d'emmagatzematge d'utensilis físics. Alhora s'especifica que inclou l'adquisició d'ordinadors, impressores, fotocopiadores i de llicències d'ús de programari.

Són susceptibles de subvenció les actuacions d'inversió per a la implantació de nous centres productius i per a l'ampliació, millora o modernització dels ja existents dels centres productius situats a les Illes Balears.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF