La vaga indefinida dels xofers de l'EMT continua una jornada més

L'Ajuntament de Palma i el comitè de vaga de l'EMT no han aconseguit arribar a un acord en el segon dia de reunions

La vaga indefinida dels conductors de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) continuarà una jornada més aquest dimecres, després que les negociacions entre el comitè de vaga i la Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament no hagin aconseguit l'acord per desconvocar-la.

Segons ha explicat l'Ajuntament de Palma, a través d'un comunicat, en la reunió d'aquest dimarts s'ha aconseguit arribar a un acord en 10 dels 16 punts que formaven part de les exigències sindicals, però no ha estat suficient per poder donar per finalitzada la vaga del col·lectiu.

En el comunicat, Cort també ha remarcat que la idea del tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, era continuar negociant fins a arribar a una entesa que desconvocàs la vaga aquest mateix dimarts i demà recuperar la normalitat en el servei de transport públic, però els representants sindicals han preferit aixecar la reunió i continuar negociant aquest dimecres.

A més, ha reiterat que aquest matí, la reunió prevista no s'ha pogut dur a terme per la negativa dels representants sindicals a asseure's a negociar si no se'ls facilitaven els noms i cognoms del personal que estava treballant.

Aquest dimecres continuaran les reunions i les negociacions per aconseguir arribar a un acord en el 37% dels punts en els quals, de moment, no s'han pogut avenir les parts.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF