Sense incidents en la vaga de controladors de passaports a Palma

El comitè d'empresa ha denunciat un "boicot" per part d'AENA i de l'empresa concessionària perquè han assegurat que s'ha augmentat el nombre de policies per evitar coes

L'activitat a la zona de control de passaports de la terminal A de l'aeroport de Palma transcorre sense incidències, tant dissabte com diumenge. Segons van informar fonts d'AENA dissabte, la jornada es va desenvolupar amb total normalitat, i aquest diumenge, "com qualsevol diumenge d'agost", tot i la vaga indefinida convocada pels sindicats.

Segons aquestes fonts, no s'estan registrant aglomeracions dels milers de turistes que han de passar i mostrar els passaports per entrar o sortir de l'aeroport. Els treballadors han estat convocats a aquesta vaga indefinida per exigir el compliment de les lleis laborals, com la prevenció de riscos laborals i una pujada de salaris.

El comitè de l'empresa ha denunciat un "boicot" per part d'AENA i de l'empresa concessionària perquè han assegurat que, per evitar coes llargues, s'ha augmentat el nombre de policies aquest cap de setmana, cosa que ha negat l'empresa pública.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF