Societat 23/08/2020

Controlen l'incendi d'Eivissa després d'haver cremat 5,7 hectàrees de pinar

L'Ibanat ha donat el foc per controlat a les 11.30 h d'aquest diumenge

Ara Balears
1 min
Imatge de l'incendi d'Eivissa.

PalmaL'Ibanat ha donat per controlat aquest diumenge a les 11.30 h del matí l'incendi forestal que es va declarar aquest dissabte a la muntanya de sa Talaia de Sant Antoni, a Eivissa. L'Institut ha informat a través de les xarxes socials que finalment el foc ha cremat 5,7 hectàrees de pinar.

Bombers d'Eivissa i agents de l'Ibanat treballaven des de primera hora de l'horabaixa de dissabte per controlar l'incendi que es va registrar a les 15.30 h. Una de les telefonades que va rebre l'112 va ser la d'un veí que alertava que hi podria haver hagut una explosió a la zona. L'Ibanat va decretar el nivell 0 de risc.

Per extingir l'incendi hi han estat treballant tres avions, dos helicòpters, Bombers del Consell, 23 brigadistes de l'Ibanat, dos agents de Medi Ambient i dos tècnics. Aquest foc s'ha declarat a la zona on fa tres anys ja hi va haver un incendi que va cremar vuit hectàrees de la zona boscosa.

Recordem que aquest dissabte l'Agència Estatal de Meteorologia mantenia l'alerta groga per altes temperatures a Eivissa i Formentera, on hi ha hagut moments en què la temperatura ha arribat als 34 graus.

stats