Societat 12/06/2020

Impedeixen sortir d'Eivissa a nou passatgers que viatjaven a la Península

La Direcció General de Trànsit tornarà a obrir a la circulació la carretera d'accés al cap de Formentor el proper dilluns

Ara Balears
2 min
Més de 50.000 persones passaran avui per l’aeroport d’Eivissa

PalmaLa Guàrdia Civil va impedir dijous l'embarcament a un total de nou passatgers al port i aeroport d'Eivissa per no tenir justificat el seu viatge cap a la Península. Concretament, els agents varen denegar la sortida a cinc persones a l'aeroport d'Eivissa que pretenien anar a Barcelona, als quals també varen proposar per a sanció. D'altra banda, al port, els guàrdies no varen deixar embarcar a quatre ciutadans més -un que anava a València i tres a Barcelona-.

Els cossos policials continuen fent controls de seguretat a ports, aeroports i carreteres de totes les Balears. A l'aeroport de Son Sant Joan es va registrar dijous l'arribada de 796 passatgers i la sortida de 958. Del total d'operacions, 16 vols -8 d'entrada i 8 de sortida- varen ser trajectes d'àmbit estatal, mentre que els quatre restants varen ser internacionals. En aquests darrers varen arribar 58 persones de fora d'Espanya que hauran de passar un període de quarantena de 14 dies.

Així mateix, l'aeròdrom d'Eivissa va rebre 347 viatgers en cinc vols d'entrada i 411 varen sortir de l'illa en cinc vols més. Al mateix temps, l'aeroport de Menorca va comptar 439 persones que varen arribar a l'illa i 341 que se'n varen anar. Pel que fa a les carreteres, els cossos policials varen identificar durant la jornada de dijous més de 300 persones i 100 vehicles als controls de carretera.

Per altre costat, la Direcció General de Trànsit ha anunciat aquest divendres que el proper dilluns, dia 15 de juny, aixecarà excepcionalment la restricció de circulació a la carretera d'accés al cap de Formentor, de Pollença, entre els punts quilomètrics 8,7 i 19,5. En aquest sentit, la DGT informa que ha tingut en compte la situació excepcional causada pel coronavirus i que ha provocat un descens en la concentració de cotxes, per això ha decidit aixecar la restricció fins a nou avís.

stats