Publicitat
Publicitat

Melilla es reforça amb 80 antiavalots més de la Guàrdia Civil per contenir l'arribada d'immigrants il·legals

Se sumen als 100 antiavalots de la Guàrdia Civil i als 150 de la Policia Nacional que ja hi ha a la ciutat autònoma espanyola

La Guàrdia Civil de Melilla es reforçarà amb 80 antiavalots de la Guàrdia Civil amb l'arribada de quatre grups rurals de seguretat (GRS), amb un comandant al capdavant, segons han informat a Europa Press fonts policials.

Aquests 80 agents de l'Institut Armat se sumen als 100 que ja hi ha a Melilla distribuïts en cinc grups de 20. La principal missió d'aquest reforçament serà el control de la immigració il·legal. Als agents de la Guàrdia Civil cal sumar-hi la presència de tres grups de 50 agents cadascun d'antiavalots de la Policia Nacional, els coneguts com a UIP.

Les noves unitats arriben en un moment en què el Centre d'Estada Temporal d'Immigrants (CETI) de Melilla acull unes 1.800 persones, xifra que s'ha reduït aquestes últimes setmanes pels trasllats de més de 200 immigrants, entre subsaharians i sirians, però encara molt per sobre de la seva capacitat òptima, que és de 480.

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF