Societat 19/11/2020

L'IMAS crea l'Observatori de la Infància i l'Adolescència de Mallorca

L'organisme neix amb l'objectiu de vetllar pel compliment dels drets dels menors i proposar polítiques socials per millorar-ne la qualitat de vida

Ara Balears
1 min
La presentació de l'Observatori de la Infància i l'Adolescència de Mallorca ha tingut lloc a Es Baluard.

PalmaEl conseller de Drets Socials i president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, ha presentat aquest dijous la constitució de l'Observatori de la Infància i l'Adolescència de Mallorca. El Consell ha assenyalat que neix amb l'objectiu de fomentar el respecte dels drets dels menors, fer investigacions per conèixer l'estat de la població infantil de l'illa i proposar polítiques socials per millorar la qualitat de vida d'aquest col·lectiu.

A més del president de l'IMAS, formaran part de l'Observatori la directora insular d'Infància i Família, María Ángeles Fernández, com a vicepresidenta, i altres representants de la institució que exerciran de vocals. Són vocals també membres d'altres administracions relacionats amb els menors, així com representants d'entitats, associacions i col·legis professionals que treballen amb aquest col·lectiu. Completen l'observatori els representants dels diferents partits polítics amb presència al Consell, segons ha explicat la institució insular.

De Juan ha subratllat que l'Observatori és un ens "viu i participatiu obert a la societat". Durant la sessió constitutiva, el president de l'IMAS ha fet un reconeixement als joves que resideixen a centres de menors, pel seu comportament exemplar durant el confinament del passat mes de març.

stats