Les Illes participen en el congrés 'San Sebastián Gastronomika' per posicionar la gastronomia balear

El xef mallorquí Andreu Genestra serà el representant de les Balears i hi impartirà una ponència sobre els arbres com a aliment i un taller culinari

L'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) participarà, del 5 al 9 d'octubre, en el congrés internacional 'San Sebastián Gastronomika' amb la finalitat de posicionar el producte gastronòmic balear i donar a conèixer l'oferta de les Illes, segons ha informat la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball en un comunicat. 

Aquesta és una de les principals cites culinàries d'Espanya i cada any, des de fa més de 20 anys, reuneix reconeguts xefs internacionals, a més de restauradors, responsables de compra d'hostaleria, distribuïdors, premsa especialitzada i crítics gastronòmics. Enguany, a causa de la pandèmia del covid-19, es durà a terme una edició virtual d'aquest congrés.

A més de tenir un espai propi a la plataforma online, que s'ha habilitat per al congrés, on es transmetrà "tota l'essència de la gastronomia balear", dimarts, 6 d'octubre, el xef mallorquí Andreu Genestra hi representarà les Illes amb una ponència virtual sobre Els arbres com a aliment, en la qual explicarà la importància de consumir el que ens envolta i productes quilòmetre zero.

Abans i després de la ponència, que podrà seguir-se online a través de la plataforma de 'San Sebastián Gastronomika', es projectarà un espot promocional sobre les Illes Balears com a destinació gastronòmica. Andreu Genestra tornarà a participar com a ambaixador de les Illes amb un taller sobre maceració de carn, que tindrà lloc dijous, 8 d'octubre. 

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF