85 persones participen en la formació que Igualtat imparteix sobre violències masclistes

'360º de les violències masclistes. La interseccionalitat en la intervenció: reptes de futur' és el títol de les xerrades que es duen a terme al centre Flassaders de Palma 

El centre Flassaders acull la formació '360º de les violències masclistes. La interseccionalitat en la intervenció: reptes de futur', a la qual s’han inscrit 85 persones. L’activitat, dirigida a tècnics, professionals i la ciutadania, s’emmarca en els eixos d’acció del Pla d’igualtat.

El regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, ha remarcat que “els serveis d’atenció s’han d’adaptar a les realitats diverses de les dones”. “És un repte clau per evitar la revictimització i respondre a la situació específica de cada víctima”, assenyala.

El programa ha començat avui amb un diàleg sobre violències masclistes i migracions i drogodependències. A l'horabaixa s’impartiran dos tallers pràctics sobre interculturalitat i claus d’intervenció amb perspectiva de gènere en casos de violència i consum de substàncies. Demà dematí es parlarà de les violències masclistes i la salut mental i l’adolescència, i a l’horabaixa, de les sexualitats i la igualtat i el psicograma com a tècnica de tractament per a persones víctimes de violència de gènere.

EDICIÓ PAPER 19/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF