Societat 14/12/2020

El servei de cotxe compartit de Hyundai arriba a Mallorca

Proa Automoció ofereix un vehicle elèctric amb el 'carsharing' Vive a Muro, Algaida i Santa Margalida

Ara Balears
1 min
Hyundai ha presentat aquest dilluns el projecte VIVe a Mallorca

PalmaHyundai, a través de Proa Automoció, ha duit a la Part Forana de Mallorca el seu servei de cotxe compartit (carsharing) amb l'objectiu d'oferir solucions sostenibles als residents que vulguin poder fer servir un cotxe elèctric sense haver-lo de comprar. El projecte Vive ofereix als residents de Muro, Algaida i Santa Margalida un vehicle elèctric que podran reservar amb una aplicació de mòbil.

Segons ha detallat Hyundai a través d'un comunicat, durant els tres primers mesos l'ús d'aquest transport compartit i elèctric serà gratuït per a tots els veïns i residents als municipis; després, caldrà pagar-ne l'ús. L'aplicació, a més, també es farà servir per controlar l'ús que fan els usuaris d'aquest vehicle compartit per tal de garantir que sigui correcte. La companyia instal·larà punts de càrrega elèctrica als municipis.

Aquest és el primer carsharing 100% elèctric que el fabricant de cotxes ofereix a les Balears i arriba a les Illes després de "l'èxit" que la marca assegura que ha aconseguit a Campisábalos (Guadalajara). La companyia està duent a terme un pla d'expansió estatal per oferir solucions de transport sostenible i accessible.

Hyundai remarca que qualsevol municipi de menys de 10.000 habitants podrà sol·licitar l'arribada d'aquesta nova mobilitat compartida al concessionari de la marca més pròxim. A més, l'empresa assegura que la xarxa de concessionaris serà l'encarregada de posar a disposició el servei, així com d'oferir el suport necessari per a la seva posada en marxa.

stats