Augmenten les freqüències dels autobusos a partir de dilluns

Es recupera el 94% del servei que hi havia abans de l'estat d'alarma

Les freqüències dels autobusos del Transport Interurbà de les Balears (TIB) augmenten a partir d'aquest dilluns i ja entren en vigor els horaris d'estiu. D'aquesta manera, es recupera el 94% del servei que hi havia abans de l'estat d'alarma, segons indica el Govern en una nota.

Actualment, la demanda d'usuaris del bus representa un 21%, en relació amb els usuaris que hi havia durant el mateix període de l'any passat. Pel que fa al servei ferroviari en representa un 60% en comparació amb el 2019. Cal destacar que els serveis ferroviaris ja ofereixen el 100% del servei. A més, a partir d'aquest dilluns el tren també entrarà en l'horari d'estiu.

En concret, els nous horaris d'autobús suposen una augment de les freqüències en setze línies del bus interurbà. Les que es modifiquen són la de Sant Elm amb Palma, Port d'Andratx amb Palma, Port de Pollença amb Palma, Colònia de Sant Jordi amb Palma i Cala Figuera amb Santanyí, entre d'altres. En qualsevol cas, les noves línies es poden consultar a través d'aquest enllaç.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF