Societat 01/11/2018

Homenatge de la Corporació municipal de Palma al Mur de la Memòria

El batle, Antoni Noguera, i els regidors també han dipositat flors a les places del Record i de la Llibertat al cementeri de Ciutat

Ara Balears
1 min
El batle de Palma Antoni Noguera i els regidors de Cort durant la seva visita al Cementiri Municipal.

PalmaEl batle de Palma, Antoni Noguera, ha encapçalat aquest dijous la comitiva municipal que ha fet la visita institucional al cementeri de Palma amb motiu del dia de Tots Sants. L'acte ha inclòs un homenatge de la Corporació municipal al Mur de la Memòria, en honor dels represaliats pel franquisme.

Per part de l'equip de govern, també hi han estat presents la regidora de Sanitat i Consum i presidenta de l'Empresa Funerària Municipal, Antònia Martín, i els regidors José Hila, Joan Ferrer, Adrián García, Llorenç Carrió i Rodrigo Romero. També hi eren els regidors del Partit Popular Javier Bonet, Guillermo Sánchez, Antònia Roca i María José Bauzá, i els regidors Josep Lluís Bauzá i Bartomeu Cañellas de Ciutadans.

Després de fer un recorregut pel cementeri, la comitiva municipal ha fet un homenatge als bombers, policies i funcionaris de l'Ajuntament enterrats al cementeri a la plaça del Record, on el batle i portaveus dels grups municipals han dipositat una corona de flors.

Posteriorment, s'ha fet un segon homenatge a la plaça de la Llibertat, on han dipositat una altra corona a la plaça dels Caiguts per la Llibertat.

stats