Societat 27/03/2021

Un home mor i una dona resulta ferida greu en un accident de cotxe a Llucmajor

Els primers indicis fan pensar que l'excés de velocitat ha fet que el turisme bolcàs

ARA Balears
1 min
Ambulàncies del SAMU a Son Espases.

PalmaUn home ha mort i una dona ha resultat ferida greu en un accident de cotxe a Llucmajor, segons l'agència Efe. El sinistre ha passat a la mitjanit, quan el cotxe ha bolcat al quilòmetre 23 de la carretera MA-6014, a l'altura de Son Verí, ha informat la Guàrdia Civil.

Els primers indicis fan pensar que l'excés de velocitat va provocar la sortida del turisme. Fins al lloc, es van desplaçar equips sanitaris en una ambulància de suport vital avançat i una altra de suport bàsic. El conductor va morir al lloc dels fets, mentre que la seva acompanyant va ser traslladada a l'hospital de Son Espases, on està ingressada.

Investigats per conducció temerària

La Guàrdia Civil també ha informat aquest dissabte que un home de 31 anys i un altre de 29 estan sent investigats per conducció temerària a una carretera de la serra de la Tramuntana on hi va haver una cursa de vehicles il·legal. Una altra persona està sent investigada per conduir sense llicència després d'haver perdut tots els punts assignats.

Va ser una conductora que circulava per la carretera Ma-2141 de la Serra qui va comunicar al cos policial que diversos vehicles hi estaven circulant de manera temerària, en el que semblava una competició de velocitat que obligava els altres conductors a fer maniobres per esquivar col·lisions.

stats