Famosos
Societat 01/11/2022

Heidi Klum es converteix en un cuc i torna a regnar per Halloween

Rosalía va lluir una disfressa d'otaku

À.G.
2 min
Captura de Pantalla d'un vídeo de Heidi Klum disfressada de cuc

BarcelonaLes celebracions de Halloween de Heidi Klum són llegendàries i, un any més, la model no va decebre: va rebre els convidats disfressada de manera inquietantment convincent de cuc. Després de dos anys sense poder acollir la festa per la pandèmia, Klum es va rescabalar amb un vestit que la cobria de cap a peus i li donava aspecte anèl·lid. Un dels convidats a la trobada va ser l'empresari i nou amo de Twitter Elon Musk, que portava una disfressa de 7.500 dòlars anomenada "el Campió del Diable" i amb l'aspecte de malvat de pel·lícula de superherois, una elecció curiosa per a qui preveu acomiadar ben aviat 2.000 treballadors de l'empresa que gestiona aquesta xarxa social. L'emprenedor va acudir a la festa acompanyat de la seva mare.

Moltes altres celebritats han compartit amb els seus seguidors les disfresses que han fet servir per a la nit de Halloween. Una de les més excèntriques ha estat Kylie Jenner, que ha mostrat fins a tres versions diferents, totes sexis, de la nòvia de Frankenstein. La seva germana Kim Kardashian, que n'ha fet bandera dels vestits cenyits que du, ha escollit el personatge de Mística, de l'univers Marvel.

I no tothom opta per assumir el rol de criatures fantàstiques. La cantant Lizzo, per exemple, va retre homenatge a una de les famílies televisives més populars i va disfressar-se amb tot luxe de detalls de Marge Simpson.

La rapera Lizzo, com a Marge Simpson

A aquesta riba de l'Atlàntic també s'està popularitzant el costum de les celebritats de vestir de manera sorprenent i terrorífica. Cristina Pedroche, en un especial de Zapeando, va emergir com a una inquietant Maria Antonieta decapitada, sostenint el seu propi cap a l'alçada de l'abdomen, la qual cosa creava un efecte pertorbador. Això sí: tot té un preu. La presentadora va haver de passar tot el programa de gairell, per fer veure que el coll quedava interromput, dos o tres pams més amunt.

Cristina Pedroche caracteritzada com a Maria Antonieta

Rosalía també va complir amb la tradició i va sorprendre amb un vestit d'otaku, molt en línia amb la cultura japonesa a la qual ret homenatge a Motomami.

Rosalía fent d'Asuka Langley
stats