Societat 03/12/2020

La Guàrdia Civil cerca per tercer dia consecutiu el cos d'un home a una finca de Binissalem

El principal sospitós de la mort de la víctima està detingut i aquest divendres passarà a disposició judicial

A. T.
1 min
Imatge d'arxiu.

PalmaUna desena d'agents de la Guàrdia Civil cerquen per tercer dia consecutiu el cos d'un home a una finca de Binissalem. Les tasques han començat a primera hora del matí, a les vuit, i han acabat passades les cinc i mitja, quan el sol es ponia. Segons han informat fonts del cos de seguretat, el principal sospitós de la mort de la víctima està detingut i aquest divendres passarà a disposició judicial.

L'home que ara cerquen va desaparèixer aquest estiu, fet que els seus familiars van denunciar. La Guàrdia Civil va arrestar dimarts el principal sospitós -investigat també per tres desaparicions similars a Eivissa en els darrers 22 anys- a la mateixa finca on compartia pis amb la presumpta víctima.

La casa està ubicada a un terreny rústic de Binissalem, on els investigadors pensen que podria haver ocultat el cadàver. En la recerca hi participen unitats de Policia Judicial, el Servei de Protecció de Naturalesa (Seprona) i el Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil. El jutjat que instrueix el cas ha decretat el secret de sumari.

stats