La Guàrdia Civil investiga si la mort de la parella d'Esporles està relacionada amb un ritual

L'home i la dona varen deixar una carta escrita a la casa

Agents de la Guàrdia Civil investiguen si la parella trobada morta a Esporles va cometre un suïcidi relacionat amb alguna mena de ritual, segons ha avançat el diari Última Hora i ha pogut confirmar l'ARA Balears. Segons fonts internes del cos policial, aquesta és una de les hipòtesis que no es descarten per l'estat en què es varen trobar els cossos i la casa.

Juntament amb això, la parella –de 46 i 50 anys– va deixar una carta, de la qual fonts de la Guàrdia Civil no han pogut donar detalls. Els metges forenses ja han fet l'autòpsia als dos cossos, però estan a l'espera dels resultats de les proves toxicològiques. En qualsevol cas, s'ha pogut saber que mostraven signes de violència i que les morts es varen produir fa diverses setmanes.

Els veïns de la zona, va explicar la Guàrdia Civil, varen ser els qui varen donar l'avís als agents, després de sentir la forta olor que feia uns dies que sortia de l'habitatge. Residents de la zona asseguren que la parella era molt solitària i que acostumava a vestir de blanc i dir que eren "àngels".

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF