Societat 15/09/2019

La Guàrdia Civil investiga tres menors per les destrosses als centres escolars d'Inca i Lloseta

Els actes de vandalisme varen causar danys per valor de 7.000 euros

Ara Balears
1 min
Estat en que va quedar un dels despatxos dels centres afectats

PalmaLa Guàrdia Civil d'Inca ha investigat tres joves com a presumptes autors de dos delictes de danys: un a l'Institut d'Educació Secundària Berenguer d'Anoia d'Inca i un altre al Col·legi Públic Es Puig de Lloseta, informen des d'aquest cos policial.

A final de juliol, autors desconeguts van entrar utilitzant la força a l'IES Berenguer d'Anoia d'Inca, lloc on es van produir quantiosos danys materials per actes de vandalisme. Així mateix, els agents van acudir dia 29 de juliol a un avís al CP Es Puig de Lloseta per uns fets similars. Efectuades les corresponents inspeccions tècnicooculars, es van observar paral·lelismes entre els fets i es va iniciar una recerca per les quantioses destrosses causades als centres, que podien perjudicar-ne molt seriosament el normal funcionament davant la imminent obertura del nou any escolar.

Després de diverses gestions, els agents van aconseguir identificar-ne els autors. Es tractava de tres menors causants dels danys als dos centres per valor de 7.000 euros.

stats