Societat 02/05/2021

La Guàrdia Civil investiga un agent del cos per un cas de corrupció de menors

El policia va passar a disposició judicial dissabte, però ha sortit en llibertat amb mesures cautelars

ARA Balears
1 min
Imatge de la Comandància de la Guàrdia Civil de Palma.

PalmaLa Policia Judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Palma investiga des de divendres un agent del cos per un presumpte cas de corrupció de menors, segons ha informat Europa Press. El policia va passar a disposició judicial dissabte, però segons ha publicat l'Última Hora ha sortit en llibertat amb mesures cautelars fins que acabi la investigació.

L'agent pertany a l'agrupació de trànsit de la Guàrdia Civil i està acusat de pagar durant mesos una adolescent de 15 anys per mantenir relacions sexuals amb ell, segons va avançar l'Última Hora.

D'altra banda, la Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Balears jutjarà dimecres un home de 37 anys per haver abusat sexualment d'una menor de 14 anys amb discapacitat intel·lectual, segons ha informat Europa Press.

L'escrit de la Fiscalia diu que el processat va aprofitar que va conèixer la mare de la víctima en una església evangèlica per guanyar-se la confiança de la menor. Presumptament, l'home en va abusar fins a set vegades, fins que la víctima ho va explicar a la mare, que presentà una denúncia. Per tot això, la Fiscalia li demana una condemna de 12 anys de presó, una ordre d'allunyament de 10 anys i una indemnització de 15.000 euros.

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de les Balears també jutjarà dilluns un home acusat d'abusar sexualment d'una menor, a la qual va amenaçar si ho contava. Per aquest motiu, la Fiscalia li demana una condemna de set anys i mig de presó.

stats