Societat 03/02/2019

La Guàrdia Civil deté l'agressor d'una dona de 87 anys a Sant Josep

L'autor dels fets també va intentar agredir una jove de 19 anys el passat abril

Ara Balears
1 min
L'agressió es va produir al municipi eivissenc de Sant Josep.

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut un home de nacionalitat marroquina de 48 anys a la localitat eivissenca de Sant Josep, com a presumpte autor d'un delicte de violació de domicili, agressió sexual i lesions.

Una dona de 87 anys, resident a Sant Josep, va ser agredida el passat 13 de desembre pel detingut quan es trobava dins el seu domicili. L'agressor va accedir a l'interior de la casa i, després de comprovar que la dona es trobava sola, la va tirar a terra i es va col·locar damunt d'ella, grapejant-la i tocant-li la cara. La dona va aconseguir cridar i demanar auxili i una veïna es va personar al lloc dels fets. L'agressor va abandonar la casa a la carrera.

Com a resultat de l'agressió, la dona va patir forts traumatismes a la cara i va haver de ser atesa en un centre hospitalari.

Després de la investigació oberta per la Guàrdia Civil de Sant Antoni, es va aconseguir identificar l'autor dels fets, el qual és la mateixa persona que el passat mes d'abril va intentar agredir sexualment una jove de 19 anys, també a Sant Antoni.

Una vegada va ser identificat, es va muntar un dispositiu per a la seva detenció, a la qual es va oposar amb una forta resistència. L'operació es va dur a terme aquest dissabte a la zona de la badia de Sant Antoni, quan es trobava a la terrassa d'un bar.

stats