Societat 19/11/2020

El Grup Cappuccino rehabilitarà l'edifici de la Protectora, a Palma, per convertir-lo en un local comercial

L'Ajuntament va modificar l'ús d'aquest immoble, que fins ara es destinava a activitats socioculturals

Ara Balears
1 min
L'edifici de la Protectora, a Palma.

PalmaEl Grup Cappuccino rehabilitarà l'edifici de la Protectora, a Palma, i el convertirà en un local d'ús comercial, tot i que encara no hi ha cap data definida, segons ha informat Última Hora. Fins ara aquest immoble estava destinat a activitats socioculturals, però la Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma de la setmana passada en va modificar l'ús, i ara es podrà utilitzar per a fins comercials i administratius.

Segons explica Última Hora, la intenció del Grup Cappuccino és esbucar l'interior de l'edifici i fer-hi dues plantes. Aquest grup gestionarà una part de la construcció, amb una superfície de 2.700 metres quadrats. La resta de la Protectora, assenyala Última Hora, es llogarà a tercers.

Així, l'edifici es dedicarà completament a l'ús comercial i tindrà tres o quatre locals, indica Última Hora, que també subratlla que es descarta l'obertura d'un nou establiment Cappuccino en aquesta nova construcció.

Ara Cappuccino està a l'espera que Cort hi doni el vistiplau per obtenir la llicència d'obra i començar la rehabilitació de l'edifici. Última Hora destaca que el grup mallorquí va comprar la Protectora a la Sareb, més coneguda com a banc dolent. Fa més de deu anys que l'edifici està tancat.

stats