Societat 22/03/2018

L'operació Ludar desmantella dos clans de narcotraficants a Mallorca

Els agents escorcollaren ahir una trentena de domicilis, on trobaren 220 grams d'heroïna, 40 grams de cocaïna, 4 quilograms d'haixix i milers de plantes de marihuana

Ara Balears
1 min
Gran operació antidroga a Palma i Felanitx

PalmaEl desmantellament de dos clans de narcotraficants a l'illa, el d''el Seco', a Verge de Lluc, i el de 'la Carmen', al polígon de Llevant, va ser el resultat de l'operació realitzada ahir per la Guàrdia Civil a diferents municipis de tota l'illa.

L'operació Ludar es va iniciar a les 6 h i s'allargà tot el dia. Més de 200 agents registraren 29 domicilis i feren 32 detencions. L'operació va acabar amb la localització de 220 grams d'heroïna, 40 grams de cocaïna, 4 quilograms d'haixix i milers plantes de marihuana. Així mateix, també es confiscaren objectes de gamma alta.

L'objectiu era desmantellar els diferents punts d'estupefaents. Des del primer moment, la Guàrdia Civil esperava localitzar quantitats significatives de droga. Encara que la majoria dels 29 registres es varen fer a Palma (al barri de la Soledat, al polígon de Llevant, a la zona del carrer d'Aragó i a Verge de Lluc), també es va intervenir en punts sospitosos de la part Part Forana, com ara alguns immobles de Marratxí, Felanitx, Selva i Inca.

L'operació va comptar amb agents de les unitats del Grup de Reserva i Seguretat (

stats