Societat 29/12/2019

Més de 1.000 persones celebren la Gran Festa Aquàtica de Nadal a Son Moix

L'esdeveniment ha estat gratuït, obert a tothom i s'emmarca dins el programa d'activitats nadalenques de l'IME

Ara Balears
1 min
La Gran Festa Aquàtica de Nadal s'ha celebrat a Son Moix.

PalmaL'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha celebrat aquest diumenge la Gran Festa Aquàtica de Nadal a les piscines del Palau Municipal d'Esports de Son Moix. Més de 1.000 persones de totes les edats han participat en aquesta jornada lúdica emmarcada en les festes de Nadal de Palma. El joc i la diversió han estat els protagonistes d'una activitat que ha congregat moltes famílies i grups d'amics, entre les 10.30 i les 13.30 hores, per compartir un dia especial.

Per cinquè any consecutiu, l'IME ha obert les portes de Son Moix a la ciutadania i ha ofert tres hores d'activitats gratuïtes a les dues piscines. Des dels més petits fins als més grans han gaudit d'aquesta festa recreativa, completament gratuïta i oberta a tothom. S'ha instal·lat una composició de tres línies de mòduls d'inflables, tobogans, espais d'equilibris i obstacles a la piscina profunda i diversos jocs aquàtics i porteries a la piscina d'aprenentatge, on els més petits han pogut participar de les diferents propostes amb els seus pares.

Cal recordar que la primera jornada, programada per a diumenge passat al poliesportiu Germans Escalas, es va haver de suspendre a causa dels danys provocats per les fortes ratxes de vent al sostre de la piscina. Per aquest motiu molts d'usuaris no s'han volgut perdre aquesta jornada a Son Moix.

L'IME ha augmentat el dispositiu de socorristes, que ha disposat d'un total de sis professionals, i ha reforçat l'organització amb dotze monitors i un coordinador a les activitats per garantir la seguretat dels participants. També s'ha augmentat el personal dels serveis de recepció i neteja.

stats