Societat 28/02/2018

El Govern i la UIB presenten els sensors Sentilo als investigadors

La presentació de la plataforma es va dur a terme durant una jornada en la qual es van posar en valor l'ús i els potencials dels sensors Sentilo

Ara Balears
1 min
Presentació del funcionament dels sensors Sentilo als investigadors

PalmaLa Càtedra Santander de la UIB, la Direcció General de Desenvolupament Tecnològic del Govern i l’entitat pública empresarial de telecomunicacions i innovació de les Illes Balears, Ibetec, van dur a terme una jornada per donar a conèixer a la comunitat d’investigadors l'ús i els potencials de la plataforma de sensors Sentilo, que ja utilitzen el Govern i la UIB.

La plataforma urbana intel·ligent basada en Sentilo és capaç de rebre, emmagatzemar i distribuir en temps real dades procedents de diferents fonts. Aquest instrument permet la integració de múltiples sensors i serveis, com la mobilitat, l'energia, el reg, la participació i l'assistència sanitària, entre d'altres.

El director general de Desenvolupament Tecnològic del Govern de les Illes Balears, Benjamí Villoslada, i el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, Jordi Llabrés, van presentar la jornada. També hi van assistir Jordi Cirera, Project Leader de Sentilo a l'Ajuntament de Barcelona, i Carles Puga, expert tècnic en Sentilo i soci fundador de l'empresa OpenTrends.

stats