Societat 04/11/2020

El Govern no demanarà el confinament domiciliari

La presidenta del Govern assenyala que l'Arxipèlag "està en una situació molt millor que la resta de l'Estat"

Ara Balears
1 min
Un carrer de Palma buit durant el confinament.

PalmaLes Balears no demanaran aquest dimecres davant el Consell Interterritorial de Salut el confinament domiciliari, segons ha assegurat a Eivissa la presidenta del Govern, Francina Armengol, qui ha argumentat que les Illes "estan en una situació molt millor que la resta de l'Estat".

Armengol no creu que a les Illes, amb una incidència acumulada en 14 dies de 253,51 casos, "sigui justificable restringir tants de drets a la ciutadania en aquest moment". Per contra, ha assegurat que l'Arxipèlag continuarà apostant per "aprendre a conviure amb aquesta malaltia" protegint-se'n "al màxim" mitjançant l'ús de la màscara, la distància social, la higiene de mans i la ventilació dels espais tancats, que "és fonamental a l'hora de prevenir el virus".

La presidenta de l'Executiu ha afegit que mentre es pugui "compatibilitzar la situació sanitària amb garanties i drets de la ciutadania" el Govern continuarà treballant en aquesta línia, encara que ha matisat que s'adoptaran mesures "més restrictives en un altre moment" si la situació empitjora.

stats