Societat 26/11/2020

El govern espanyol destinarà 355 milions a impulsar la digitalització del sector turístic

La ministra d'Indústria i Turisme, Reyes Maroto, ha destacat la creació de dues plataformes en línia

Ara Balears
1 min
La ministra d'Indústria, Reyes Maroto.

PalmaEl govern espanyol ha anunciat que invertirà 355 milions d'euros per impulsar la digitalització del sector turístic amb l'objectiu de potenciar la reactivació econòmica del sector i de l'Estat. La ministra d'Indústria i Turisme, Reyes Maroto, ha remarcat que per a la recuperació econòmica de l'Estat és "imprescindible" protegir el teixit empresarial turístic espanyol.

Maroto ha explicat que el govern espanyol es planteja destinar 3.400 milions d'euros dels fons europeus a millorar el sector turístic, com també a potenciar les destinacions espanyoles com a zones sostenibles i segures.

Pel que fa a la digitalització del sector, la ministra ha destacat la creació de dues plataformes en línia (Smarttour i Datatourestur) que tenen com a objectiu fomentar la cohesió i la digitalització del sector, promovent la col·laboració entre territoris i l'accés a una intel·ligència turística creada a partir de la informació en temps real extreta de totes les comunitats espanyoles.

Durant la intervenció al Tourism Innovation Summit, Maroto també ha explicat que un altre dels pilars en què el govern espanyol vol centrar la reactivació del sector turístic és la sostenibilitat. L'executiu estatal preveu destinar 660 milions d'euros a projectes de sostenibilitat per reforçar les destinacions turístiques de l'Estat.

stats