Societat 02/12/2014

Google diu que aquestes són les millors aplicacions per a Android del 2014

Wunderlist, per fer llistes que se sincronitza entre aparells i usuaris, encapçala el rànquing de 67 eines

2 min
Les millors aplicacions d'Android del 2014, segons Google

Google fa més fàcil triar entre els centenars de milers d'aplicacions que tenen a disposició els usuaris d'aparells amb Android: ha fet pública la llista de les que veu com les millors aplicacions del 2014. El rànquing de 67 aplicacions l'encapçala Wunderlist, una eina per a fer llistes en què poden col·laborar diferents usuaris i que se sincronitza entre aparells, de manera que sempre és actualitzada.

El segon lloc del pòdium és per a l'aplicació de Technology, Enterteinment and Design (TED) amb 1.700 conferències de tota mena de gurus, personalitats, empresaris d'èxit i especialistes traduïdes en 22 idiomes. Just darrere hi ha SwiftKey, el teclat virtual per a mòbils que funciona amb gestos, fent lliscar el dit de lletra a lletra, i inclou el català. A la llista hi trobareu des dels jocs per entrenar la memòria i l'atenció de Lumosity fins a eines pràctiques per interconnectar aplicacions, xarxes socials, serveis webs i funcions del mòbil com IFTT.

Al rànquing tampoc no hi falta l'aplicació més polèmica de l'any, Uber, el servei de notícies de Yahoo!, les notícies d'última hora de la CNN i de The New York Times, els testos d'idiomes de Duolingo, el planificador de viatges Minube, la xarxa social anònima que triomfa entre els adolescents dels EUA, Secret, o els atles virtuals per a nens Amazing World Atlas.

stats