Societat 18/05/2019

La Policia creu que el fill de Gloria Zavala va fugir a Bèlgica després de denunciar-ne la desaparició

Segons han informat 'Diario de Mallorca' i 'Última Hora', el fill va poder mentir quan va fer la denúncia de la desaparició

Ara Balears
1 min
La Policia Nacional demana col·laboració per trobar a la dona desapareguda en 2018

PalmaLa Policia Nacional creu que el fill de Gloria Zavala, la dona de 53 anys trobada morta dimecres a la seva casa de l'Arenal, ha fugit a Bèlgica, segons han informat 'Última Hora' i 'Diario de Mallorca'. La investigació apunta al fet que l'adolescent de 16 anys va escapar dimarts, just després de presentar la denúncia per la desaparició de la seva mare i unes hores abans de la troballa del cadàver.

Segons han informat els mitjans de comunicació, els investigadors estan convençuts que el fill de Gloria Zavala està directament relacionat amb la seva mort. La seva fugida i els resultats de l'autòpsia han augmentat les sospites sobre ell. Recordem que la matinada d'aquest dimecres va aparèixer el cadàver de Gloria Zavala, una dona equatoriana de 53 anys desapareguda des de diumenge passat en un immoble situat a la carretera militar de Palma, amb senyals de violència. El Grup d'Homicidis es va fer càrrec de la investigació i fins a les 13.30 h no en varen poder identificar el cadàver, ja que es trobava en un estat de descomposició avançat. Segons han informat fonts de la Policia, el cos era dins unes bosses de plàstic i la mort podria haver-se produït dos o tres dies abans.

stats