Societat 12/04/2021

Torna la gala del Met amb la moda americana com a tema central

La cita preveu dos esdeveniments presencials: un el setembre d'enguany i l'altre el maig del 2022

ARA
1 min
La cantant Cardi B a la gala del Met del 2019

BarcelonaLa gala del Met (Museu Metropolità d'Art de Nova York), una de les cites més importants del món de la moda, torna després de la cancel·lació de l'edició de l'any passat. El Costume Institute del Metropolitan Museum of Art ha comunicat aquest dilluns que hi haurà edició 2021 i que es dividirà en dos grans esdeveniments: un al setembre, en el marc de la Setmana de la Moda de Nova York i que serà el tancament oficial d'aquesta cita, i l'altre el maig del 2022, tal com ha avançat el New York Times.

Anna Wintour, directora de Vogue USA i membre del Costume Institute del Met, que organitza la gala, i Andrew Bolton, comissari del mateix organisme, han anunciat que el tema de la cita, on acudeixen celebrities i cares conegudes de tots els sectors lluint les seves millors gales, serà la moda americana, i que esperen que amb els mesos que falten per a l'esdeveniment la pandèmia hagi evolucionat favorablement i les restriccions sanitàries s'hagin relaxat.

"Hem volgut, de manera molt conscient, convertir aquest esdeveniment en una celebració de la comunitat de la moda nord-americana que tant ha patit durant la pandèmia", ha dit Bolton segons ha recollit Vogue USA. A més, es vol posar en valor aquesta indústria. "Els joves dissenyadors nord-americans i la seva manera d'apropar-se a la moda tindran un lloc preferent", ha afegit.

stats