Arriba un front fred a les Balears que deixarà forts ruixats i tempestes

L'Aemet ha activat l'alerta groga a Mallorca i Menorca, on també hi podria haver calabruix 

Arriba un front fred a les Illes Balears pel qual s'ha activat l'alerta groga per pluges i tempestes a Mallorca i Menorca. L'Agència Estatal de Meteorologia ha informat que durant la jornada predominaran els cels ennigulats, que aniran acompanyats de pluges i tempestes localment fortes.

També hi ha probabilitat que a les dues illes hi hagi calabruix. A les Pitiüses no s'ha activat l'alerta groga, però també s'esperen ruixats que ocasionalment podrien anar acompanyats de tempesta. L'alerta groga a Mallorca i Menorca es mantindrà a algunes zones durant tot el dia. 

Les temperatures aniran en descens, la màxima serà de 20 graus i les mínimes arribaran al final del dia. El vent serà variable i durant el matí bufarà del nord i presentarà intervals forts. A Mallorca la temperatura màxima arribarà aquest dimecres als 20 graus, mentre que la mínima serà de 6 graus. Màximes de 19 graus a Menorca i mínimes de 12 graus. A les Pitiüses la situació serà molt similar, amb màximes entorn dels 21 graus i mínimes que no baixaran dels 13 graus.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF