Societat 01/03/2022

Froilà, expulsat d'una discoteca de Madrid per haver ruixat els assistents amb un canó de CO2

El nebot del rei Felip VI apareix en un vídeo viral molestant els assistents del local amb l'aparell

1 min
Froilán creuant el carrer

BarcelonaEl net gran del rei emèrit, de 23 anys, és conegut des de ben petit per protagonitzar notícies que disgusten la família reial espanyola. Froilà, fill de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, feia un temps que estava desaparegut, però l'actualitat l'ha posat de nou sota els focus un cop més per un petit escàndol. En aquesta ocasió, segons relaten diversos mitjans espanyols, hauria estat expulsat d'una discoteca de Madrid per haver ruixat els altres assistents amb un canó de diòxid de carboni.

Tal com es pot veure en un vídeo que s'ha fet viral, el net de Sofia i Joan Carles estava ballant amb uns amics a sobre d'una tarima d'una discoteca quan va decidir agafar un canó de diòxid de carboni, dels que serveixen per fer fum, i ruixar el públic. "Ho va fer funcionar contra tots els que érem allà", diu un testimoni, que, de fet, se sent de fons en el vídeo en qüestió.

El testimoni explica que, després d'insistir en aquest comportament, els agents de seguretat de la discoteca el van fer fora amablement del local. El nebot del rei Felip VI, tot i l'expulsió, va continuar la nit de festa en una altra discoteca de la capital espanyola.

stats