Societat 19/12/2020

Francina Armengol: “El PP ha quedat tot sol fent de seguidor de l'extrema dreta"

La socialista ha celebrat els consensos aconseguits per aprovar els pressupostos per al 2021

Ara Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol, aquest dimarts al ple. / ISAAC BUJ

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha carregat contra el Partit Popular durant el Consell Polític del PSIB-PSOE, i ha acusat el partit de fer "seguidisme absolut de l'extrema dreta, cosa que és molt perillosa i irresponsable, especialment en aquests moments de dificultats”, ha defensat. "Ha quedat tot sol fent de seguidor de l'extrema dreta en aquesta terra", ha reblat.

D'altra banda, la socialista ha destacat positivament el to del debat de pressupostos, que ha qualificat de “molt intens, però molt bo”. A més, Armengol ha celebrat "haver aconseguit consensos com no s’havien aconseguit mai abans entorn d’uns comptes que són els més alts de la història democràtica”, ha afegit.

En la mateixa línia s’ha expressat el portaveu socialista, Iago Negueruela. “Els pressupostos han tirat endavant amb el menor nombre de vots en contra de la història gràcies al treball conjunt de les forces polítiques que han optat per col·laborar”, ha emfasitzat el també conseller de Model Econòmic i Treball.

Com la secretària general, Negueruela també ha criticat el paper del PP "i d’un Biel Company desnortat i amb una falta absoluta de lideratge, és de cada vegada més testimonial i marginal". Ha acusat el líder dels populars de "no ser capaç de plantejar alternatives". "No ha estat a l’altura d’allò que s’espera del principal partit de l’oposició”, ha tancat.

stats