Els formatges menorquins guanyen 13 medalles en els World Cheese Awards

En la competició, que ha tingut lloc a Noruega, hi participaven 3.472 productes de més de 40 països

Els formatges de la Denominació d'Origen Maó-Menorca varen aconseguir un total de 13 medalles en els  World   Cheese   Awards , el concurs de formatges més important del món que es dugué a terme durant el cap de setmana a la localitat noruega de  Bergen .

Els més guardonats varen ser els formatges de  Subaida , amb cinc premis, que  aconseguí la medalla d'or com a campió suprem entre formatges campions del seu país. El premi situa aquest formatge de  Subaida  entre els 78 millors de tot el món.

Subaida  va completar la seva participació en els  World   Cheese   Awards  amb la medalla de plata de formatge  semicurat  i tres medalles de bronze en les categories de formatge vell de pasta molt dura, formatge curat i formatge vell amb denominació d'origen.

D'altra banda,  Coinga sumà una medalla d'or amb el formatge curat. Coinga també aconseguí la medalla de bronze per al seu formatge tendre.

Varen completar el medaller de l'expedició menorquina els bronzes de Son Vives per al seus formatges vell , jove i  semicurat , els bronzes de  Sa   Canova  en  semi  i el Cala  Blanc i, finalment, el bronze de Fills de J. Quintana per al seu formatge curat.

En aquesta edició dels World Cheese Awards varen competir 3.472 formatges procedents de més de quaranta països.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF