La promotora del centre comercial de les Fontanelles retreu a Cort que no hagi respost a les seves al·legacions

La Gerència d'Urbanisme considera caducada la llicència del 2014 

La promotora del centre comercial de les Fontanelles, Unibail Rodamco, ha manifestat avui la seva sorpresa per la decisió adoptada avui per la Gerència d'Urbanisme de considerar caducada la llicència del 2014, i ha assenyalat que Cort no havia respost a les al·legacions que es varen fer a aquest expedient. 

La companyia no ha rebut cap comunicació respecte de les al·legacions presentades el novembre del 2017, després de l'obertura del procediment de caducitat per part de l'àrea d'Urbanisme i Habitatge de Cort, ni tampoc sobre la decisió presa avui a Gerència. 

El regidor de Model de Ciutat i Habitatge Digne, José Hila, ha informat avui que Urbanisme ha acordat declarar extingida la llicència.

La promotora ha recordat que el setembre del 2017 la Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament ja va acordar declarar caducat l'expedient de llicència d'obres, "fent cas omís a les al·legacions presentades per la companyia, i no va permetre a l'empresa accedir a l'expedient per poder defensar els seus interessos, cosa que vulnera greument el dret fonamental a la defensa".

Segons Unibail Rodamco, posteriorment, Cort va estimar una part de les al·legacions presentades, cosa que va provocar la revocació de l'acord aconseguit el setembre i l'obertura d'un nou expedient de caducitat, que és el que s'ha resolt avui.

La promotora ha assenyalat que espera rebre i analitzar l'informe jurídic que sustenta la decisió adoptada avui i que s'ha assabentat de la notícia a través dels mitjans de comunicació. 

Unibail Rodamco ha reiterat la seva voluntat de tirar endavant el projecte. 

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF