Societat 27/05/2018

La fiscalia demana 12 anys de presó a un home per violar una menor

L'Audiència de Palma jutjarà aquest dilluns l'acusat, de 26 anys i de nacionalitat colombiana

Ara Balears
1 min
L'home està acusat d'agressió sexual a menor de 16 anys i, alternativament, d'abús sexual.

PalmaLa fiscalia sol·licita 12 anys de presó per a un home de 26 anys acusat de violar el 2016 una adolescent de 14 anys, que serà jutjat aquest dilluns per l'Audiència de Palma.

L'escrit d'acusació relata que, a final de juliol del 2016, l'home, de nacionalitat colombiana, era a casa de la menor, a Llucmajor, amb el permís d'ella, que també va accedir que li fes un massatge.

Segons el fiscal, l'home va intentar descordar-li el sostenidor i llevar-li la samarreta, malgrat la negativa d'ella, però ho va aconseguir i es va posar damunt l'al·lota amb la intenció de mantenir-hi relacions.

Ella ho va rebutjar, dient-li que no volia i que tenia parella, però ell li va retreure que no havia anat a casa seva per res, la va dur en braços fins a la seva habitació, li va llevar la roba i, subjectant-la per vèncer la seva resistència, la va violar, segons que exposa en el seu escrit l'acusador públic.

Aquests fets han generat ansietat i una por persistent en la víctima, indica la fiscalia, que qualifica els fets d'"agressió sexual a una menor de 16 anys" i, alternativament, d'"abús sexual". Per a les dues opcions demana a l'acusat 12 anys de presó, 20 anys d'incomunicació amb la víctima i 12.000 euros d'indemnització.

stats