Societat 29/06/2019

La Fiscalia demana 7 anys de presó a un home per agredir sexualment una anciana de 86 anys

L'acusat va cometre els fets al domicili de la víctima, a la localitat eivissenca de Sant Josep de sa Talaia

Ara Balears
1 min
El judici es durà a terme a l'Audiència de Palma.

PalmaLa Fiscalia demana set anys de presó a un home acusat d'abusar sexualment d'una anciana de 86 anys el desembre de 2018. Segons ha informat Efe, l'Audiència de Palma jutjarà divendres que ve, 5 de juliol, els fets, comesos al domicili de la víctima, a Sant Josep de sa Talaia, Eivissa.

L'escrit de l'acusació recull que l'home va entrar a la casa de la dona quan la porta del domicili era oberta. Després de forcejar, l'agressor la va immobilitzar i la va copejar per abusar-ne, "aprofitant-se de les seves limitacions, a causa de l'edat i la indefensió".

Per defensar-se, la dona li va mossegar la mà i va cridar perquè l'ajudassin, alertant-ne una veïna. Tot i que l'acusat va intentar convèncer-les de no telefonar a la policia, aquestes es van negar a les seves demandes i l'home es va escapar.

Com a conseqüència, la víctima va patir diverses lesions a la cara i al cos, per la qual cosa la Fiscalia li reclama una indemnització de 1.152 euros i una altra de 8.000 per les seqüeles. A més, demana que a l'agressor se li prohibeixi comunicar-se i acostar-se a menys de 100 metres de l'anciana durant deu anys

.

stats