La filla d'una pacient agredeix una metgessa de Son Espases

L'agressora va copejar la doctora després d'increpar-la i enregistrar-la amb el mòbil quan atenia la seva mare

Una metgessa de Son Espases va patir diumenge un nou episodi d'agressió a personal sanitari a Balears i, en aquest cas, va ser amenaçada, coaccionada i copejada per la filla d'una pacient, ha informat el Col·legi Oficial de Metges dels Illes Balears (COMIB).

La doctora, informa Efe, era al servei d'Urgències de l'hospital públic i, segons consta en la denúncia que va presentar a la Policia, els fets van ocórrer sobre les 17.30 hores quan explorava una pacient. En un moment donat, la filla de la pacient va començar a manifestar desacord amb el diagnòstic de la doctora i la va increpar. A més, va manifestar que estava gravant amb el seu telèfon la conversa amb la metgessa, per la qual cosa aquesta li va recriminar la seva actitud.

A partir d'aquest moment, a més de les amenaces i coaccions, la professional va rebre un cop a la cama per part de la filla. Llavors, la metgessa va optar per abandonar el box on atenia la pacient i concloure l'exploració, fins que la Policia va acudir al lloc dels fets. La metgessa ha denunciat aquests fets davant la Policia Nacional i els ha posat en coneixement de l'Observatori d'Agressions del COMIB.

La presidenta del COMIB, la doctora Manuela García Romero, ha fet arribar el suport de la institució col·legial a la metgessa agredida i ha tornat a mostrar rebuig i repulsa per aquest nou atac a professionals sanitaris.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF