Un ferit greu a l'explosió d'un vaixell a la platja del Toro

L'altre tripulant de l'embarcació ha resultat ferit lleu

L'explosió d'un vaixell que navegava per la platja del Toro aquest dimarts ha deixat un ferit greu per cremades de segon grau en el 30% del seu cos i ha provocat el caos a la platja. Segons han explicat testimonis del succés als Bombers de Mallorca, aquest dimarts s'ha produït una forta explosió en un vaixell en el qual navegaven dues persones i posteriorment s'ha iniciat un incendi. Un dels tripulants n'ha pogut sortir a temps i només ha sofert ferides lleus, però l'altre ha sofert cremades i ha estat traslladat a Son Espases on s'està estudiant si convé traslladar-lo a l'hospital de Madrid.

La Guàrdia Civil ha explicat a l'ARA Balears que l'embarcació ha sortit a les 11 h de Port Adriano i que minuts després ha explotat. Segons ha pogut saber el cos armat, al vaixell hi navegaven un pare i un fill, de 71 i 46 anys respectivament, i que el pare n'ha pogut botar a temps però el fill ha sofert cremades lleus. Es tracta d'una embarcació de 15 metres d'eslora que, segons ha confirmat la Guàrdia Civil, s'ha enfonsat després de l'incendi.

A l'incendi hi han actuat Salvament Marítim, els Bombers de Calvià i els Bombers de Mallorca, així com dues dotacions del 061, la Policia Local i la Guàrdia Civil i una hora després de l'inici del foc, l'incendi s'ha donat per extingit.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF