Societat 13/07/2018

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma no vol assumir la pujada a Lluc a peu

Nou gir en el relat per anar caminant a Lluc quan es donava per tancat

A. Riera / S. Vidal
1 min
La Federació de Veïnats de Palma no vol assumir la pujada a Lluc a peu

PalmaLa Federació de Veïns de Palma desestima l'oferiment del Consell de Mallorca per organitzar la marxa a Lluc a peu que aquest dijous la institució insular donava per tancat.

Els motius que donen és el poc temps que queda per a l'organització, ja que s'hauria d'iniciar un expedient nou que endarreriria els terminis dues setmanes, si es donava per fet que els actuals responsables no cedirien l'expedient ja iniciat.

La federació explica que durant els mesos de juliol i agost ja hi ha massa activitats en marxa, organitzades pel moviment veïnal. "La decisió ha estat presa després d'un profund debat, en el qual hem tingut en compte totes les circumstàncies i consideracions. Finalment, per responsabilitat, hem decidit que enguany no podem assumir-ne l'organització", han explicat en una nota.

Membres de l'associació del Güell a Lluc a peu, que desconeixien la notícia, asseguren que la marxa es farà fins i tot sense el suport de la federació. "Hi ha moltes associacions implicades i trobarem finançament", ha dit un dels responsables, qui assegura que s'està parlant amb entitats bancàries per obtenir crèdit i que dona per fet que la sortida serà des de Verge de Lluc.

stats