Societat 01/07/2020

Les famílies lamenten que Educació expliqui més els protocols sanitaris que com canviarà l'ensenyament

Els representants dels pares i mares de les Illes volen més promoció de la feina feta per adaptar la part curricular i d'acollida a la realitat escolar amb el covid-19

M. Fuster
1 min
Tutoria amb les mesures de segurat del covid-19, a Alaró

PalmaA la presentació de l'esborrany d'Educació amb les mesures de prevenció del contagi del covid-19, que ha tingut lloc aquest dimecres per videoconferència, representants de les associacions de pares i mares de les Illes han traslladat al conseller Martí March que lamenten que es faci més difusió de les mesures sanitàries que de les educatives en les quals s'ha fet feina a les 14 comissions.

La portaveu de l'associació de Menorca, Tàlia Roig, ha assenyalat que, després de l'experiència d'aquests darrers mesos, "ens sembla una bona oportunitat per treballar la priorització de contingut i poder establir objectius diferents per dur a terme quan estam confinats o quan les classes són presencials, però amb grups reduïts". Així, Roig ha destacat que s'ha fet feina en aquest sentit i que ara la Conselleria d'Educació hauria de fer la màxima promoció perquè els centres se'n puguin aprofitar.

Roig explica que s'ha treballat per prioritzar objectius en tres nivells segons si hi ha presencialitat total, on s'haurien d'assolir els tres nivells; semipresencialitat ,el segon i, si s'ha de tornar al confinament, que permetria treballar fins al primer nivell. D'acord amb el que planteja la portaveu dels pares i mares, aquesta planificació llevaria pressió a l'alumnat i al professorat "i no es tornaria a repetir el que ha passat aquests darrers mesos, quan uns demanaven massa i altres no demanaven res".

stats