Societat 27/05/2020

113 famílies que viuen als pisos de l'Ibavi no pagaran el lloguer d'abril, maig, juny i juliol

Mallorca acumula un 82% dels beneficiaris

Ara Balears
1 min
La ciutat de Palma

Palma113 famílies que viuen en habitatges de lloguer de l'Ibavi i que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica a causa de la crisi sanitària no hauran de pagar el lloguer durant els mesos d'abril, maig i juny. De fet, aquesta ajuda es prorrogarà fins al mes de juliol, segons indica l'Executiu en una nota.

Mallorca acumula la major part dels beneficiaris, amb 93 famílies, que representen un 82% del total. A Menorca en són deu; a Eivissa, nou i a Formentera, un. En aquest sentit, la Conselleria de Mobilitat i Habitatge destaca que actualment "es troben en tramitació 59 expedients, però que encara no s'han resolt per manca de documentació". És per aquest motiu que creu que seran més de 113 famílies les que es podran beneficiar d'aquestes ajudes.

Així mateix, el Govern destaca que la majoria de les famílies estan compostes per tres membres i que els ingressos per unitat familiar ronden els 942,68 euros. També assenyala que un 64% de les que s'han acollit a aquesta ajuda no tenen cap rebut de lloguer pendent per pagar.

stats