Una família intoxicada en un incendi a la Soledat aquest diumenge

Entre els afectats hi ha un infant de cinc anys i un d'un any

Un incendi que ha començat aquest diumenge a les nou i mitja del matí al tercer pis d'un edifici del carrer Valparaíso de Palma, al barri de la Soledat i molt a prop del carrer Manacor, ha provocat que la família s'intoxicàs per fum. Els afectats són una dona, un home i dos infants, un de cinc anys i un altre d'un, segons ha informat la Policia Local a l'ARA Balears. El més afectat ha estat l'home, de 52 anys, que ha hagut de ser hospitalitzat. 

Els Bombers de Palma, per la seva banda, han recollit les declaracions dels habitants de la casa incendiada, els quals han al·legat que estaven cuinant al dormitori i això ha provocat el foc a l'habitació. A causa de la presència de mobles i roba, les flames s'han escampat ràpidament i, encara que han intentat sufocar-les amb extintors, no ha estat fins que han arribat els operatius que han aconseguit apagar-les.

En total, els bombers han estat una hora per sufocar el foc, tasca en la qual han participat deu  treballadors i tres vehicles. Mentre que l'habitació on s'ha declarat el foc ha quedat totalment calcinada, la resta de la casa n'ha estat greument afectada. Gràcies a l'actuació de la Unitat d'Intervenció Immediata de la Policia Local de Palma, que ha tancat les portes de tots els habitatges  per evitar la propagació de fum, no hi ha hagut més gent perjudicada, tot i que el fum ha arribat a les plantes cinquena, sisena i setena.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF