La família del nin desaparegut a les torrentades agraeix en una carta les mostres de solidaritat rebudes

També dediquen paraules de gratitud a totes les persones que participen en les tasques de localització del seu fill

La família del nin desaparegut a les torrentades de dimarts, i que encara no ha pogut ser localitzat, ha fet pública una carta en la qual agraeix les mostres de solidaritat i l'esforç de les persones que participen en la seva recerca. A continuació podeu llegir la carta completa enviada als mitjans de comunicació.

"Malgrat els durs moments que estem travessant, lluitant amb totes les nostres forces per sobreposar-nos a la més dura de les proves de la vida; no podem deixar d'agrair a tots aquells que segueixen buscant incansables a  Arthur . El nostre petit que segueix desaparegut.

Des del primer moment, no ha faltat la Guàrdia Civil al nostre costat. Infinites gràcies pels treballs dia i nit dels militars de l'UME, dels bombers dels diferents cossos de l'Illa, de l' IBANAT , de membres de protecció civil, a les diferents unitats canines... Ens consta que tots i cadascun d'ells han treballat sense descans. Així com agrair la professionalitat de la Policia Nacional i les policies locals de diversos municipis. Gràcies a la Direcció General d'Emergències, a Creu Roja, al  SAMU , als psicòlegs del 112 i especialment als  GEAS  de la Guàrdia Civil que prossegueixen la cerca per mar sense descans.

Finalment, no podem oblidar a tots aquells amics i ciutadans anònims que, sense conèixer-nos, s'han organitzat i han buscat a  Arthur  pel descans de la nostra família.

A tots, absolutament a TOTS, moltíssimes gràcies. En els nostres cors ens quedem amb tot aquest amor que ens esteu demostrant.

Família de Joana  Lliteras   Planas  i  Arthur  Robinson  Lliteras "

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF