Els extreballadors de Raixa clamen pels seus drets

Ricardo de la Morena, un dels extreballadors de Raixa, ha assegurat que lluitaran "tot el que sigui necessari per aconseguir que se solucioni aquesta situació"

Els extreballadors de Raixa i alguns membres de CCOO s'han concentrat aquest dimarts a Cort per lluitar contra el que consideren que és "una vulneració dels nostres drets laborals". Una setmana després del polèmic cas en què els treballadors de la finca pública de Raixa denunciassin el Consell de Mallorca per acomiadaments il·legals, s'han concentrat per reclamar, entre d'altres coses, la resolució del cas, en el qual asseguren que s'ha vulnerat el dret de subrogació, i per demanar que se solucioni la situació dels extreballadors, que actualment es troben sense "l'ajut de l'atur per sobreviure".

Auxiliars del Consell de Mallorca denuncien acomiadaments il·legals

Ricardo de la Morena, un dels extreballadors de Raixa, ha assegurat que lluitaran "tot el que sigui necessari per aconseguir que se solucioni aquesta situació". "Estam disposats a dur el cas als jutjats, actualment no tenim dret a cobrar l'atur i el Consell de Mallorca ens ha ignorat". De la Morena ha mostrat la seva decepció per l'actitud del Consell: "s'ha rentat les mans i només vol fer de mediador". L'extreballador de Raixa ha reclamat la creació d'un conveni d'auxiliars i la internalització del servei, per tal d'evitar possibles problemes futurs de la mateixa índole.

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF