Dos mitjans aeris han treballat en l'extinció d'un incendi a Pollença

Segons l'Aemet, el risc de foc aquest dissabte oscil·la entre "extrem" i "molt alt"

Un avió i un helicòpter, a més de diferents mitjans terrestres, han treballat des de les 13.00 h en l'extinció d'un incendi agrícola iniciat al costat del cementeri de Pollença. Dos vehicles amb autobomba, deu brigadistes, dos agents de Medi Ambient i un capatàs treballen en les tasques d'extinció, com també els Bombers de Mallorca, segons ha informat l'Institut Balear de la Natura.

El centre territorial de les Balears de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha informat que el risc d'incendi aquest dissabte oscil·la entre "extrem" i "molt alt" a les Illes, on es combinen els efectes del vent del nord-est intens amb temperatures màximes que arribaran a estar entre els 24 i els 29 graus. 

Segons el mapa de l'Aemet, el risc d'incendi és de nivell "extrem" al sud-est de Mallorca (a Palma, Marratxí, Calvià i Andratx), punts del litoral del Llevant i la zona d'Alcúdia i el Port de Pollença. També és extrem al sud d'Eivissa i Formentera. A la resta de les Illes el risc és "molt alt", excepte en algun punt del centre de Menorca, on és alt.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF