Societat 30/11/2019

L'exposició col·lectiva 'Made in Mallorca' guanya un dels premis de l'associació Essentially

La mostra ha estat guardonada en la categoria de Millor reflex de l'essència de Mallorca, que reconeix iniciatives que relacionen el luxe amb experiències connectades a les arrels de l'illa

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'unes rajoles.

PalmaL'exposició col·lectiva Made in Mallorca ha estat una de les guanyadores dels premis que atorga Essentially Mallorca, l'associació privada que promociona l'illa com a destinació turística de luxe, segons ha informat la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius.

La mostra ha estat guardonada en la categoria de Millor reflex de l'essència de Mallorca, que reconeix iniciatives que relacionen el luxe amb experiències connectades a les arrels de l'illa, de la mà de persones que viuen a Mallorca i l'estimen.

Made in Mallorca és una proposta pública i privada gestionada per l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears, entitat dependent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius.

Made in Mallorca selecciona les empreses a partir de tres factors: el poder del producte local fet a Mallorca, la qualitat i el disseny. En l'exposició, hi són presents dissenyadors i empreses, i inclou productes com rajoles i peces de ciment, teixits artesanals, ceràmica, vidre, il·luminació i mobiliari, que recullen l'essència del sector a Mallorca.

La iniciativa és una proposta de valor que connecta amb el consumidor tant en l'àmbit estatal com internacional, tal com s'ha constatat en les exposicions que s'han organitzat per a la London Design Fair i per al públic local a Palma. A través de Made in Mallorca, es persegueix promocionar i posicionar el disseny com a element estratègic i factor clau d'innovació i competitivitat.

stats