L'exjugador del Barça Paulinho pot ser citat a declarar com a testimoni a l'Audiència de Palma

Es tracta d'un judici d'administració deslleial que aquest dimarts ha tingut la vista prèvia 

L'exjugador del Barça Paulinho i el representant del porter de l'Oporto, Iker Casillas i altres jugadors de l'àmbit internacional podrien ser citats com a testimonis en un judici a l'Audiència que se celebrarà els 27, 28 i 29 de maig de l'any que ve.

Els seus noms estan damunt la taula a petició de la defensa de l'acusat, Santos Márquez  González,  un empresari  que s'enfronta a quatre anys de presó, una multa de deu mesos a 10 euros diaris i una indemnització de 445 mil euros en un cas de  presumpta administració  deslleial.

L'acusat constituí una empresa d' intermediació  i representació de contractes de jugadors de futbol juntament amb el querellant. El primer treballava com a agent i el  segon  feia l' aportació  econòmica i el proveïa. En el contracte s'estipulava que l'acusat l'havia d'informar de totes les seves actuacions i que  hi feia feina  en exclusiva.

Segons l'escrit de la fiscalia, l'acusat va  vendre  la participació de l'empresa l'any 2012 al pare del querellant, amb la qual cosa incomplia algunes de les estipulacions del contracte, com és un  preavís i el retorn de les quantitats aportades. Tampoc no hi va haver una  rescissió  del contracte.

Així  doncs, l'any 2015 amb un contracte encara vigent,  Santos   Márquez  González treballà en la contractació d' Iker   Casillas  per part del Club Futbol  Oporto . El representant de l'exporter de la Selecció Espanyola reconeix un pagament de 256 mil euros a una entitat  diferent , de nova creació, amb el mateix objecte social que l'empresa a la qual treballava d'associat.

En el judici que està previst per d'aquí a mig any hi podrien citar com a testimonis, si així ho accepten les parts i ho considera el tribunal, tant el representant de  Casillas Carlo   Cutropía , com el mateix exjugador del Barça,  Paulinho, que ara juga a la Xina.

EDICIÓ PAPER 13/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF