Societat 19/10/2020

'Et feim costat', la nova campanya de l'Ajuntament de Palma per ajudar les víctimes de violència masclista

El gran objectiu de la iniciativa és difondre el catàleg de serveis que les dones víctimes de violència masclista tenen al seu abast

Ara Balears
1 min
Sonia Vivas a la presentació de la campanya 'Et Feim Costat'

PalmaL'Ajuntament de Palma impulsa una nova campanya comunicativa per difondre el catàleg de serveis que les dones víctimes de violència masclista tenen al seu abast. Sota el lema 'Et feim costat', Cort pretén respondre a les necessitats de les víctimes atès que, segons ha informat l'Ajuntament en una nota de premsa, la demanda d'atenció i protecció durant el període de l'estat d'alarma s'ha incrementat notablement.

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, ha remarcat, durant la presentació de la campanya, que el Consistori ha ampliat els programes d'atenció i protecció a les dones en situació de violència masclista i ara es vol posar l'accent en la millora de l'accés a la informació dels serveis d'atenció municipals. Vivas ha explicat, també, que un altre dels objectius de la campanya 'Et feim costat' és donar eines per a la detecció i la prevenció de les relacions afectives abusives, els estereotips masclistes, etc.

"Volem que les dones coneguin els serveis que tenen al seu abast i puguin fer-ne ús per tal de prevenir el feminicidi. Des de l'Ajuntament posam tots els nostres recursos per tal que les dones que pateixen violència masclista no hi hagin de perllongar la seva convivència amb l'agressor i puguin sortir d'aquesta situació", ha assenyalat Vivas.

En la nota de premsa, l'Ajuntament ha informat que, inicialment, la campanya s'allargarà fins a final d'any i es farà en cinc idiomes (català, castellà, francès, anglès i àrab) per tal d'arribar a un espectre més ampli de la població.

stats