El Govern aixeca 44 actes a establiments il·legals a zones turístiques

Les sancions estan entre els 4.001 i els 40.000 euros 

La Direcció General de Turisme ha aixecat 44 actes aquest estiu a establiments de restauració i oci nocturn d'Alcúdia, Cala Rajada, l'Arenal, Cala Millor i Magaluf per operar il·legalment a zones turístiques de Mallorca.

En el marc d'una campanya d'inspecció turística a espais nocturns, la Direcció General ha visitat 449 establiments, on s'han aixecat 142 actes, ha explicat aquest divendres el Govern en una nota de premsa.

Dels actes totals, 44 han estat per no haver presentat la declaració responsable d'inici d'activitat, la qual cosa suposa sancions d'entre 4.001 euros i 40.000 euros.

A més, s'han interposat 98 sancions per no disposar de fulls de reclamació, no exhibir els distintius del tipus de categoria al qual pertanyen i no informar l'Administració de canvis en la propietat, fet que suposa una multa de fins a 4.000 euros.

L'Executiu ha recordat que durant l'estiu passat es van visitar 229 establiments de la Platja de Palma i Magaluf, on van aixecar 41 actes.

Així mateix, ha precisat que aquesta campanya s'emmarca en els controls que fa cada any la Conselleria de Turisme a les diferents zones turístiques de les Illes.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF