Societat 18/06/2020

El govern espanyol autoritza l'arribada a Mallorca de deu avions més procedents d'Alemanya

El BOE publica aquest dijous l'ampliació, que farà que arribin a les Illes un total de 57 vols durant el pla pilot

Ara Balears
2 min
Turistes a l'aeroport de Palma.

PalmaEl govern espanyol ha autoritzat aquest dijous ampliar el nombre de vols procedents d'Alemanya durant el pla pilot per dur turistes a les Balears. En un primer moment, el pla preveia l'arribada de 47 avions, però el BOE ha confirmat que aquesta xifra augmenta fins als 57. D'aquesta manera, el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme ha autoritzat aquest dijous l'arribada d'un vol des de Munic i dos des de Düsseldorf, que se sumen als que ja estaven programats, procedents de Hannover, Stuttgart, i Frankfurt.

Aquest divendres aterraran a l'aeroport de Palma tres avions, tot i que no s'havia planificat l'arribada de cap vol. Dissabte també n'arribaran quatre i diumenge es manté l'avió procedent d'Alemanya que ja s'havia anunciat des del primer moment. Els turistes alemanys

El Comitè de Seguiment del Pla Pilot Turisme Illes Balears ha valorat positivament la inclusió d'aquests 10 nous vols en el pla i tots els membres l'han acollitda amb satisfacció i han valorat molt positivament la inclusió d'aquestes noves operacions, segons han informat en un comunicat.

El comitè, que està integrat per un representant del Ministeri de Sanitat, de la Secretaria d'Estat de Turisme, d'Aena, del Ministeri d'Afers exteriors, de la Unió Europea i Cooperació i dels òrgans competents en matèria de Sanitat i Turisme de les Illes Balears, analitza en cada reunió l'eficàcia dels protocols de seguretat i higiene aprovats en les darreres setmanes per verificar que l'inici de la recuperació dels fluxos turístics s'està fent amb les màximes mesures de seguretat.

Durant la reunió d'aquest dijous han revisat els protocols del pla, tots els controls, tant sanitaris com de seguretat i higiene, als quals estan sent sotmesos els passatgers, a més de la informació que se'ls està subministrant.

stats