Societat 31/05/2020

Els espais naturals protegits de les Balears tornen a la seva activitat

Han posat en marxa un sistema de formularis en línia per poder inscriure-s'hi i controlar l'aforament

Ara Balears
1 min
Platja es Cavallet, Parc Natural de ses Salines d'Eivissa i Formentera.

PalmaEls espais naturals protegits i les finques públiques de les Balears reprendran a partir d'aquest dilluns la seva agenda d'activitats d'educació ambiental per al públic -coincidint amb la reobertura d'alguns itineraris, ja adaptats a les mesures de seguretat- i les activitats guiades, segons ha explicat la Conselleria de Medi Ambient i Territori en un comunicat.

Els equips d'educació ambiental dels parcs, paratges i reserves naturals han posat en marxa un sistema de formularis en línia per poder inscriure's a l'activitat i garantir l'aforament limitat de cadascuna. Tant els formularis com l’oferta d’activitats es podran trobar a la pàgina web balearsnatura.com.

Així, des de la Xarxa d'Espais Naturals Protegits de les Illes Balears s'ha optat per aquest sistema, amb grups reduïts d'entre 10 i 15 persones, perquè el públic pugui tornar a gaudir, amb seguretat i de manera més directa, dels valors naturals dels espais protegits.

En el comunicat, han detallat que per a aquestes sortides, i per millorar la seguretat tant del personal com dels visitants, s'han tingut en compte diversos factors, com l'ús d'espais oberts en comptes de camins estrets i donar prioritat a grups familiars o persones que ja hi mantenen contacte. A més, han remarcat que durant les activitats s'aplicaran les mesures de distància de seguretat, d'higiene de mans i els usuaris hauran de dur mascaretes per si hi ha llocs on n'han de fer ús.

stats